Conducerea operativă a societăţii este asigurată de o echipă echilibrată şi bine închegată. Cel mai important este că împărtăşim acelaşi vis: să facem din  F.E. PARTY PEOPLE S.R.L. o firmă recunoscută şi iubită pentru că îşi ajută clienţii să se bucure de o calitate mai bună a vieţii în fiecare zi.

           Pentru a ne îndeplini acest vis, ne facem meseria, fiind în fiecare zi:

<<Dedicaţi, creativi şi optimişti >>

           Aceste trei valori ne aduc pe toţi mai aproape de clienţi şi reflectă personalitatea noastră. Căutăm şi găsim pentru aceştia cele mai bune soluţii posibile în fiecare zi.

Dedicaţi

           Suntem dedicaţi. Suntem profesionişti şi cetăţeni dedicaţi. Acţionăm continuu pentru a depăşi aşteptările tuturor. Suntem dedicaţi pentru a aduce valoare adăugată şi pentru a găsi noi soluţii pentru o mai bună calitate a vieţii.

Creativi

           Suntem responsabili, atenţi la clienţi şi în permanenţă receptivi la nevoile lor. Dorim să aducem un suflu nou pe piața românească care  să evidențieze personalitatea și emoția fiecărui client.

Optimişti

           Suntem optimişti. Abordăm toate provocările cu energie, entuziasm şi idei noi. Contribuim la a încânta viaţa clienţilor şi consumatorilor noştri. Pentru ei, pentru colaboratorii noştri, pentru planetă, vrem tot ce este mai bun, pentru astăzi şi pentru mâine.