Firma de exercițiu F.E. PARTY PEOPLE  S.R.L are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii în domeniul organizării evenimentelor deosebite, iar ca obiect secundar, activitati recreative(creatie, meșteșuguri, design, art & craft ).
       Suntem constienți de faptul că a organiza un eveniment, de exemplu, o nuntă este o responsabilitate foarte mare, care presupune realizarea multor lucruri ce ocupă mult timp, timp care, nu pentru toată lumea este disponibil.
       De aceea, această firmă se angajează să se ocupe de absolut toate detaliile, de la decorul floral si ornamental al bisericii unde va avea loc cununia religioasă și al sălii de restaurant, pană la primirea invitaților și pregatirea in detaliu a tuturor momentelor cheie din cadrul unei petreceri.
      Gama de servicii oferită este foarte diversificată si poate fi adaptată cerințelor fiecarui client in parte, iar  calitatea serviciilor este asigurată de pregatirea si experiența personalului in acest domeniu, dotarea cu echipamente si materii prime de bună calitate, precum si de contractele incheiate cu parteneri capabili sa le respecte.
       Party People doreşte să valorifice creativitatea umană, talentul, ingeniozitatea, resursele naturale refolosibile şi să demonstreze că  pot fi realizate produse utile și frumoase și fără utilizarea unei tehnologii avansate.